Avaleht

Leili Karpa

Leili Karpa

Vaata ka Leili Saar

Töötas Tallinnfilmis monteerijana 1949–1981

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "Oota veidi, põld" Dokumentaalfilm Monteerija
1978 "Vana Tallinna katuste kohal" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "Saiakäik" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "Taimõri valged ööd" Muud liigitused Monteerija
1975 "Sündis inimene..." Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "Mõõna aegu" Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Monteerija
1973 "Tuli öös " Mängufilm Monteerija
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Monteerija
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm