Avaleht

Eda Kurg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Ada + Otto" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Must lagi" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Seinameistrid" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Taimne direktor" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Tuled öös" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Üks" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Viimane sigaret" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2006 "Elu maitse" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2006 "Maraton" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Animaator
2005 "Green Power" Animafilm Animaator
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Animaator
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Animaator
2005 "Vikerkaar" Animafilm Animaator
2003 "Ahviaasta" Animafilm Animaator
2003 "Hungerburger" Animafilm Animaator
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Animaator
2003 "Punapeade kättemaks" Animafilm Animaator
2003 "Vorstivabrik" Animafilm Animaator
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm