Avaleht

Jüri Lina

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Võltsitud maailm" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Illusioonide labürint" Dokumentaalfilm Režissöör
2015 "Januse efekt" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Meloodiate lummuses" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "Jõuproov" Dokumentaalfilm Režissöör
2011 "Täitmatu Uroboros" Dokumentaalfilm Režissöör
2009 "Hermese varjus" Dokumentaalfilm Režissöör
2005 "Valgusetoojad" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Sula-aasta" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm