Avaleht

Kaljo Reintam

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Asta ja Aino" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Kutse igavesse linna" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Eesti valik 2001" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Nõmme" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Saaremaa suvi" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1988 "Tallinna tramm" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Sõprade juures" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1980 "Tallinn olümpiatuultes" Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Kultuuriseminar" Dokumentaalfilm Operaator
1976 "Enesest. Südamevalu" Dokumentaalfilm Operaator
1976 "Piiril" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Kodunurga laastud" Dokumentaalfilm Operaator
1974 "Mart Raud. Monoloogid" Dokumentaalfilm Operaator
1960 "Näitleja Joller" Telemängufilm Operaatori assistent
"Luuleretk Tallinnasse ja Tartusse" Muud liigitused Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm