Avaleht

Peeter Kard

Peeter Kard

vaata ka Peeter Šmakov

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Bismarck, Saksa sõjaväeatašee
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal direktor Puhm
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Mölder Mihkel
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Advokaat
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Kallam
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Fotograaf Tuus
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Paruni poeg
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Mati Reinop
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Ruudi Aer
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Riks Parka

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm