Avaleht

Märt Kivi

Märt Kivi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Üks imeline mees" Animafilm Produtsent
Animaator
Tootmisjuht
2020 "Nõutud mees" Animafilm Animaator
2019 "Teofrastus" Animafilm Tootmiskoordinaator
2019 "Tiivad" Animafilm Animaator
Tootmisjuht
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Animaator
2015 "Isand" Animafilm Animaator
2015 "Tik-Tak" Animafilm Animaator
2014 "Papa" Animafilm Animaator
2013 "Liivamees" Animafilm Animaator
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm