Avaleht

Tatjana Elmanovitš

Tatjana Elmanovitš

Filmiteadlane Tatjana Elmanovitš (Elmanovich) on sündinud 2. augustil 1934 Paides.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "Nii pikk tee Veenuse juurde" Dokumentaalfilm Režissöör
1971 "Aino Talvi" Dokumentaalfilm Toimetaja
1970 "Agu Sihvka annab aru" Telemängufilm Toimetaja
1970 "Elsa Maasik" Dokumentaalfilm Toimetaja
1970 "Nädalalõpp" Dokumentaalfilm Stsenarist
Toimetaja
1970 "Vitaalsus" Dokumentaalfilm Toimetaja
1969 "Nikolai Kormašov 1969" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1969 "Väike kontsert I" Muusikafilm Toimetaja
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm Toimetaja
Tõlkija
1965 "Kivid ja leib" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm