Avaleht

Ela Unt

Vaata ka Ela Tomson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1973 "Mere kivi" Dokumentaalfilm Režissöör
1972 "Inimeselt inimesele" Dokumentaalfilm Toimetaja
1972 "Tüdrukud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Kuldtõld" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Lõppematu päev" Telemängufilm Toimetaja
1971 "Mäng" Dokumentaalfilm Režissöör
1971 "Teatriöö" Muusikafilm Toimetaja
1970 "Kuningalaul" Muusikafilm II režissöör
1970 "Säärane Ird ehk sada aastat Vanemuise teatrit" Dokumentaalfilm Stsenarist
1969 "Setu laulud" Muusikafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm