Avaleht

Jevgeni Berezovski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Ajakvartett: Rooside rajus" Muud liigitused Helirežissöör platsil
2022 "Minsk" Mängufilm Helioperaator
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2020 "Hääled küngaste taga" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2020 "Kratt" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Helimonteerija
Helirežissöör platsil
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Ajakapslid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm