Avaleht

Jevgeni Berezovski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2020 "Hääled küngaste taga" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2020 "Kratt" Mängufilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
Helimonteerija
Heli kokkusalvestaja
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Ajakapslid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Helioperaator
2016 "Bodom" Mängufilm Poomioperaator
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Must alpinist" Mängufilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm