Avaleht

Jaan Laugamõts

Jaan Laugamõts on sündinud 3. novembril 1977 Tallinnas. Õppinud Tallinna 37. Keskkoolis 1985-1996, seejärel 1996-2001 Tallinna Pedagoogikaülikooli kultuuriteaduskonnas telerežii erialal. 2002.a. alustas meedia- ja kommunikatsiooni magistriõpinguid Tartu Ülikooli Sotsiaalteaduskonnas. Töötanud 1984-1992 Eesti Raadios toimetajana, 1991-1992 Eesti Draamateatris näitlejana, 1996-1997 Vanalinnastuudios näitlejana, 1998-1999 Kanal2s operaatori ja direktorina, 1999-2002 Eesti Televisioonis direktori ja assistendina, 2000-2002 Eesti Kunstiakadeemias AV stuudio mänedžeri ja operaatorina ja alates aastast 2001 sama õppeasutuse külalislektorina.  

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Monteerija
Autor
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Jänes
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Produtsent
Monteerija
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilm Monteerija
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Produtsent
2008 "Loterii-ja" Tudengifilm Monteerija
Toimetaja
2008 "Tummfilm " Tudengifilm Monteerija
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Lipnik
2006 "Täkutallinn" Dokumentaalfilm Toimetaja
On-line montaaž

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm