Avaleht

Jaak Ollino jr

Jaak Ollino jr

Jaak Ollino on sündinud 8. augustil 1985. 2006.a. asus õppimaTallinna Ülikooli Filmi- ja video õppetooli montaažirežissööri erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kala" Mängufilm Monteerija
2018 "Pank " Teleseriaal Monteerija
2018 "Projekt Runge" Tudengifilm Monteerija
2015 "1944" Mängufilm Monteerija assistent
2015 "Elo" Mängufilm Monteerija
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Vehkleja" Mängufilm Monteerija assistent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Monteerija
2013 "Mai" Mängufilm Monteerija
2013 "Sireenid" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm