Avaleht

Jaak Ollino jr

Jaak Ollino jr

Jaak Ollino on sündinud 8. augustil 1985. 2006.a. asus õppimaTallinna Ülikooli Filmi- ja video õppetooli montaažirežissööri erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Monteerija
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Kala" Mängufilm Monteerija
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Pank " Teleseriaal Monteerija
2018 "Projekt Runge" Tudengifilm Monteerija
2015 "1944" Mängufilm Monteerija assistent
2015 "Elo" Mängufilm Monteerija
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm