Avaleht

Elari Lend

Elari Lend on sündinud 31. augustil 1980 Tallinnas, saanud hariduse Kohila Gümnaasiumis, seejärel Tallinna Pedagoogilises Seminaris noorsootöö juhtimise alal. Aastatel 2004-2005 omandanud EELK Usuteaduste Instituudis üldteoloogia, aastatel 2008-2011 Balti Filmi- ja Meediakoolis produtseerimise eriala. Korraldanud noorsoo- ja muusikaüritusi.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Postiljon
2019 "Looduse laul" Tudengifilm Produtsent
2019 "Paadunud optimist: režissöör Ove Mustingu portree" Tudengifilm Teksti lugeja
2019 "Uure" Tudengifilm Produtsent
2014 "See õige" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2013 "Sireenid" Tudengifilm Produtsent
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Produtsent
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Produtsent
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Produtsent
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm