Avaleht

Linda Sade

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Taimne direktor" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Tuled öös" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Üks" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Viimane sigaret" Animafilm Produtsendi assistent
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Raamatupidaja
2006 "Maraton" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Green Power" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Vikerkaar" Animafilm Produtsendi assistent
2004 "The Easy Writer" Animafilm Tootmisassistent
2003 "Ahviaasta" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Hungerburger" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Punapeade kättemaks" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Vorstivabrik" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Mont Blanc" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Peata ratsanik" Animafilm Produtsendi assistent
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Produtsent
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Produtsent
1999 "Viola" Animafilm Produtsent
1998 "Bermuda" Animafilm Produtsent
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Produtsent
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm