Avaleht

Linda Sade

Avaleht

Linda Sade

Linda Sade

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Eeva" Animafilm Raamatupidaja
2021 "Neli kivi" Animafilm Raamatupidaja
2020 "Toonekurg" Animafilm Raamatupidaja
2019 "Kosmonaut" Animafilm Raamatupidaja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Raamatupidaja
2019 "Orpheus" Animafilm Raamatupidaja
2019 "Teofrastus" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Hukule määratud" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Raamatupidaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm