Avaleht

Kadri Kanter

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Arhiivitoimetaja
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Reis" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Õrn on öö" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Toimetaja
2007 "Eurydike otsinguteel" Dokumentaalfilm Monteerija
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Monteerija
2007 "Lumehobuste peremees" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Inimese ja looduse tasakaal" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Kuutõbised" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Maria teatri fantoomid" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Ma olen ju naine" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Nagu noor jumal" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Hing on sees" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Eesti vangla" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Elu pisiasjad" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Arvo Pärt. 24 prelüüdi ühele fuugale" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Cecilia" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Orient Occident" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Sinu nimi" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Sünnipäev" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Töö" Dokumentaalfilm Monteerija
1999 "Aeg armastada" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm