Avaleht

Kadri Kanter

Kadri Kanter on lõpetanud Tartu ülikooli ajaloolasena 2014 (MA). Tema magistritöö käsitles Eesti NSV kinematograafia ministeeriumi 1946–1953. 2021. aastal pälvis ta Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapitali missioonipreemia  restaureerimistöö keerukustele pühendumise eest.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Arhiivitoimetaja
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Reis" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Õrn on öö" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm