Avaleht

Aleksander Razumov

Avaleht

Aleksander Razumov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Raplamaa" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Talujutud maa ja taeva vahel" Dokumentaalfilm Operaator
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Operaator
1991 "Enne päikeseloojangut" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Seal Siberis Baikali taga" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Võrumaa" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Kes küll ütleks…" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Mere sügavustes" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Sügisannid" Dokumentaalfilm Operaator
1986 "Anne Veski" Muusikafilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm