Avaleht

Ruth-Helene Kaasik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1999 "Viola" Animafilm Operaator
1998 "Bermuda" Animafilm Operaator
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Operaator
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Operaator
1996 "Gravitatsioon" Animafilm Operaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
1995 "1895" Animafilm Operaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
1995 "Plekkmäe Liidi" Animafilm Operaator
1994 "Sünnipäev" Animafilm Operaator
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1992 "Hotell E" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm