Avaleht

Rein Karemäe

Avaleht

Rein Karemäe

Rein Karemäe

15.11.1939−20.08.2014

Vaata ajakirjaniku ja poliiitku Rein Karemäe biograafilisi kirjeid  Eesti Entsüklopeediast ja Vikipeediast.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Krooni aeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
1992 "Lugu eesti paberist " Dokumentaalfilm Režissöör
Reporter
1990 "Balti küsimus " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
1989 "Balti tee" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Lurich " Mängufilm Berglund
1983 "Lurich" Reklaamfilm Berglund
1983 "Võõras mure " Dokumentaalfilm Stsenarist
Reporter
1982 "Tsemendist tugevam" Dokumentaalfilm Stsenarist
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Stsenarist
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Stsenarist
Reporter

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm