Avaleht

Peep Kasesalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Kevad köögiviljaaias" Reklaamfilm Operaator
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Operaator
1989 "Eesti Aiandus- Mesisndusseltsi suvepäevad Raplas" Reklaamfilm Operaator
1980 "20 päeva Indias" Dokumentaalfilm Operaator
1980 "Olümpiaregati peaproov" Dokumentaalfilm Operaator
1980 "Olümpiaregatt - 80" Dokumentaalfilm Operaator
1980 "Tallinn olümpiatuultes" Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Enn Põldroos" Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Kes pääseb olümpiale?" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Finišini on jäänud…" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Intervjuu Neeme Järviga" Operaator
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal Operaator
1977 "Ebatavaline vabrik" Populaarteaduslik film Operaator
1977 "Olümpiaregati ootel" Dokumentaalfilm Operaator
1977 "Tallinn - Schwerin. Schwerin - Tallinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1975 "Kodunurga laastud" Dokumentaalfilm Operaator
1974 "Estonia teatri ringreisid 1974" Muud liigitused Operaator
1973 "Kukepüksid" Muusikafilm Operaator
1972 "Kivid ja kadakad" Dokumentaalfilm Operaator
1970 "Mis oli, mis on, mis jääb" Dokumentaalfilm Operaator
1968 "Meistrimõõdud" Dokumentaalfilm Operaator
1967 "Meestele" Dokumentaalfilm Operaator
1967 "Tihemetsa Põllumajanduse Mehhaniseerimise Tehnikum" Dokumentaalfilm Operaator
1966 "Peegliahv" Telemängufilm Operaator
1966 "Reportaaž telefoniraamatu järgi" Dokumentaalfilm Operaator
1965 "Kakskümmend lehekülge" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm