Avaleht

Riho Unt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tiivad" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Režissöör
Kunstnik-dekoraator
Piltstsenaariumi joonistaja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Režissöör
2015 "Isand" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Režissöör
Monteerija
Piltstsenaariumi joonistaja
2012 "Happy Birthday" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Animaator
2011 "Kärbeste veski" Animafilm Juhendaja
2008 "Lili" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Piltstsenaariumi joonistaja
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
2007 "Miriami piknik" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
2007 "Põhjakonn" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2006 "Miriam merehädas" Animafilm Režissöör
Monteerija
Piltstsenaariumi joonistaja
2006 "Miriami pesakast" Animafilm Režissöör
Monteerija
2005 "Vennad Karusüdamed" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2002 "Hing sees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2002 "Pingviinide paraad" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2001 "Guf - katedraal sündimata hingedele" Animafilm Juhendaja
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Monteerija
1998 "Primavera" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1995 "XXXX või ASA" Tudengifilm Kunstnik
Monteerija
Konsultant
1994 "Hilinenud romanss" Animafilm Režissöör
Kunstnik
1993 "Kapsapea" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Tüübikunstnik
1992 "Incipit vita nova" Animafilm Stsenarist
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Kunstnik
1990 "Igaühele oma" Mängufilm
1990 "Jackpot" Animafilm Režissöör
1990 "Koolilood IV. Geograafiatund" Animafilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm