Avaleht

Vello Kallaste

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "See ilus sõna vabadus" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Tallinn-Stockholmi lennuliini taasavamine" Filmikroonika Režissöör
1989 "Tallinna sügis" Filmikroonika Režissöör
Teksti autor
1989 "Valuutakaupluses" Filmikroonika Režissöör
1989 "Vanavara oksjon" Filmikroonika Režissöör
1988 "Ajaloo eksam" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Moskva uudised" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Artist" Dokumentaalfilm Toimetaja
1986 "Dialoog" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist
1986 "Vaikelu lihaga ja lihata" Dokumentaalfilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm