Avaleht

Karl Kello

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Kuuekümnendad 1956-1968" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Narr Jumala kojas" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2000 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Sõda ja Saksa aeg 1941-1944" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Stalinismi aeg 1950-1956" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Sõda ja Saksa aeg 1941-1944" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Esimene punane aasta 1940-1941" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Esimene punane aasta 1940-1941" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Phaetonit otsides" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1992 "Tallinna ajaloost" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1991 "Saaremaal sada imeta" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Katõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Balti riikide rahvaste folkloorist" Filmikroonika Režissöör
1989 "Baltica 89 folklooripidu" Filmikroonika Režissöör
1989 "Tallinna ajaloost" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Ilmapuu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Kirjandusloolane ja tõlkija Oskar Kuningas 75-aastane" Filmikroonika Režissöör
1986 "Narva-Jõesuu Kolhoosidevaheline Sanatoorium 25-aastane" Filmikroonika Režissöör
1986 "NSV Liidu - Saksa DV kergejõustiku maavõistlus Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1986 "Paide rajooni Aravete kolhoosi esimees Alar Ainumäe" Filmikroonika Režissöör
1986 "RET - 85. Kvaliteedi tagamine" Reklaamfilm Režissöör
1986 "RET - 85. Tehas tähistab juubelit" Reklaamfilm Režissöör
1985 "Kultuurimälestiste Riikliku Projekteerimise Instituudi fotogramm-meetria labori tööst" Filmikroonika Režissöör
1985 "Paganlikud laemärgid Karja kirikus Saaremaal" Filmikroonika Režissöör
1985 "Põlva rajooni Koidu kolhoosi esimees Gustav Nikopensius" Filmikroonika Režissöör
1985 "RET - 85. Progressiivsed töömeetodid" Reklaamfilm Režissöör
1985 "Tallinna Muusikakeskkooli probleemidest" Filmikroonika Režissöör
1985 "Tallinna Raadioelektroonika Tootmiskoondis RET 50-aastane" Filmikroonika Režissöör
1983 "Šeflusaluses kutsekeskkoolis" Reklaamfilm Režissöör
1981 "Tallinna 1. Keskkool 350 aastane" Filmikroonika Režissöör
1980 "Spordiühing Dünamo Eesti NSV-s 40-aastane" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm