Avaleht

Heino Pars

Huviinfo

  • Filmograafia

    1990    Päkapikud piiluvad (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1988    Hernes (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1986    Elujõgi (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1985    Seitse kuradit (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1984    Naerupall (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1983    Meemeistrite linn (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör, dublaaži režissöör

    1981    Nael II (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1980    Välek Vibulane (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1979    Kui mehed laulavad (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1978    Kunksmoor ja kapten Trumm (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1977    Savitüki lugu (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1977    Kunksmoor (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1976    Soss-sepp (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1975    Laulud kevadele (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1974    Muinasjutt Tema Majesteedist (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1973    Pallid (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1973    Veealused (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1972    Nael I (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1971    Mardileib (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1971    Putukate suvemängud (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1970    Lumeveski (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1969    Sajajalgne (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1969    Lindude ja loomade sõda (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1969    Viisk, põis ja õlekõrs (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1968    Operaator Kõps kiviriigis (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1967    Vanapagan sulast kauplemas (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1967    Jussikese seitse sõpra (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1966    Operaator Kõps üksikul saarel (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1965    Jaak ja robot (nukufilm), Tallinnfilm, režissöör

    1965    Operaator Kõps marjametsas (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1964    Operaator Kõps seeneriigis (nukufilm), Tallinnfilm, stsenarist, režissöör

    1964    Tublid loomad (nukufilm), Tallinnfilm, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1963    Just nii (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1963    Talent (nukufilm), Tallinnfilm, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1962    Kaks lugu (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1962    Peaaegu uskumatu lugu (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1962    Väike motoroller (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, režissöör

    1961    Humoristlik aastavahetuse ringvaade (filmikroonika), Tallinnfilm, operaator; režissöör Eduard Eljas

    1961    Ott kosmoses (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1961    Mina ja Murri (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1960    Metsamuinasjutt (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaator; režissöör Elbert Tuganov

    1958    Peetrikese unenägu (nukufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režissöör Elbert Tuganov

    1958    Esimese järgu kapten (mängufilm), Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režisssöör Aleksandr Mandrõkin

    1956    Üks moment, oodake! (lühimängufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režissöör Virve Reiman

    1955    Värav nr. 2 (lühimängufilm), Kunstiliste- ja Kroonikafilmide Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režissöör Oleg Lentsius

    1955    Kui saabub õhtu (kontsertfilm), Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režisssöör Aleksandr Mandrõkin

    1955    Jahid merel (mängufilm), Tallinna Kinostuudio, operaatori assistent; režisssöör Mihhail Jegorov

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm