Avaleht

Mari Kallas

Mari Kallas on sündinud 10 juulil 1983. 1990-2002 õppis Saaremaa Ühisgümnaasiumis, seejärel 2002-2005 Tallinna Ülikoolis telerežii erialal, lõpetamisel omistati bakalaureuse kraad ning 2005-2008 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakolledžis, lõpetamisel omistati magistri kraad.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kuumad naised vabast tahtest" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Veel üks laul" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Produtsent
Stsenarist
2012 "Salme saladus" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Moekoer" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Üleriigiline õnn" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Maailmameister" Dokumentaalfilm Produtsent
Produtsendi assistent
2008 "Vastutuult" Tudengifilm Režissöör
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Prostituut

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm