Avaleht

Evald Vaher

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1974 "Maa rekultiveerimine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1974 "Reportaaž suurfarmist" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 "Tööohutuse instruktaaž" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1973 "Eesti Maaviljeluse ja Maaparanduse TUI direktor Ilmar Jürisson" Filmikroonika Operaator
1973 "Ita Ever - Eesti NSV rahvakunstnik" Filmikroonika Operaator
1973 "Kuusalu kolhoosi lüpsjad" Filmikroonika Operaator
1973 "Pidulik koosolek Vietnami sõja lõpetamise puhul" Filmikroonika Operaator
1973 "See on ohtlik" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1973 "Tallinna Juveelitehase uued tooted" Filmikroonika Operaator
1973 "Üleliiduline õppefilmide festival Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1973 "Võsastunud maade hõlvamise tehnoloogia" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1972 "Aastaajad" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti autor
1972 "Läänemeri" Populaarteaduslik film Režissöör
Operaator
1972 "NSV Liidu 50. aastapäev" Filmikroonika Operaator
1971 "Eesti metsloomad" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1971 "Heina kogumine ja hoidmine Eestis" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1970 "Arhiividokumendid" Filmikroonika Operaator
1970 "Arnold Vunk" Filmikroonika Režissöör
1970 "Eesti taimekooslused" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
Operaator
1970 "Ekskavaatorijuht Tiit Pitkve" Filmikroonika Režissöör
1970 "Esimene mai" Filmikroonika Režissöör
1970 "Intervjuu revolutsiooniveteran Julius Kippariga " Filmikroonika Operaator
1970 "Kirjanik Erni Krusten" Filmikroonika Režissöör
1970 "Laohoidja Oskar Espal" Filmikroonika Režissöör
1970 "Laste fotoateljee" Filmikroonika Režissöör
1970 "Lenini kuju Eesti teatris" Filmikroonika Režissöör
1970 "Muusikariistade remonditöökojas" Filmikroonika Režissöör
1970 "Puuvillakombinaadis Balti Manufaktuur" Filmikroonika Režissöör
1970 "Sõjaveteranid" Filmikroonika Režissöör
1970 "Sõjaveteranide paraad" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm