Avaleht

Harri Egipt

Harry Egipt on eesti filmioperaator ja reklaamfilmide režissöör. Ta on tegutsenud ka fotograafi ja tantsuõpetajana

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Bistro" Reklaamfilm Stsenarist
1988 "ETKVL Kaubandusliku Inventari Tehas" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Šampoon Geja" Reklaamfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Elektritšeskaja kofevarka " Reklaamfilm Režissöör
1983 "Portselan, vaibad, kristall" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Kellad Raketa, Kvarts" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Kosmeetika Lengalanteriist" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Leningradi Passaaž" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Mootorpaadid" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Puuvilja kefiir" Reklaamfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm