Avaleht

Vitali Gorbunov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1989 "Kaubamärgist" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1988 "Teatribinoklid" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Metsa taastamisraie" Muud liigitused Režissöör
1987 "Rahva ustavad pojad" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1987 "Valgustid" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Käsitsitöö vähendamine ehitusel" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Südame kutsel" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1985 "Rahu eest" Filmikroonika Režissöör
1985 "Sõjaliste teadmiste propagandist" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1984 "Tulestiihia vastu" Muud liigitused Režissöör
1983 "1. mai demonstratsioon Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1983 "Eesti Merelaevanduse raadiokeskus" Filmikroonika Režissöör
1983 "Eesti NSV meistrivõistlused murdmaajooksus ja ajalehe "Pravda" jooksukrossi vabariiklik finaal" Filmikroonika Režissöör
1983 "Kanada kivikoristusmasinad Rapla rajooni Sooniste sovhoosi põldudel" Filmikroonika Režissöör
1983 "Nurgakivi Tallinna Raamatutrükikojale" Filmikroonika Režissöör
1983 "Oksalaasimine raielangil" Muud liigitused Režissöör
1983 "Säästke leiba" Muud liigitused Režissöör
1983 "Talirukki kasvatamise intensiivtehnoloogia" Muud liigitused Režissöör
1983 "TRÜ looduskaitseringi 25. aastapäeva tähistamine Taevaskojas" Filmikroonika Režissöör
1982 "Töös ja kaitses" Muud liigitused Režissöör
1981 "Laeva veealuse osa puhastamine ja värvimine" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1981 "Rahvalaulu autor" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Raudteede projekteerimine ja ehitus" Muud liigitused Režissöör
1980 "ENSV Ülemnõukogu saadik, Kirovi nim Näidiskalurikolhoosi külmutuslaeva Miidurand kapten Aarne Niit" Filmikroonika Režissöör
1980 "ENSV Ülemnõukogu saadik, Tallinna Vineeri- ja Mööblikombinaadi tööline Ivan Tovtõženko" Filmikroonika Režissöör
1980 "Kohtla-Järve Põlevkivikeemia Tootmiskoondise liitmineraalväetisetehase väävelhappetsehhi avamine" Filmikroonika Režissöör
1980 "M. Kalinini nim Tallinna Elektrotehnika Tehases" Filmikroonika Režissöör
1980 "Mart Raud - in memoriam" Filmikroonika Režissöör
1980 "Olümpia eel Spordilaevade Eksperimentaaltehases" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm