Avaleht

Marju Lepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Produtsent
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Tootmisjuht
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Vee peal " Mängufilm Produtsent
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Produtsent
2016 "Punane varietee" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Luikedeta järv ehk piknik raudteejaamas" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Pimedad mänguhoos" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Baskin" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Vaeste kirjanike maja" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Ideaalide tund" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Vana kloun" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Elu on lill" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Nagu kärbeste sumin" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Tsirkuselaps" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm Rekvisiitor
2009 "Emumäe Eedi ja Lobi küla Kristjan" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Maestro" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Pangarööv " Mängufilm Tegevprodutsent
2008 "Valli baar" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Produtsent
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm