Avaleht

Valdur Himbek

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Bande " Mängufilm
1983 "Mõeldes homsele" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Tuletõrjeülem
1982 "Majandi ja tehase vahel " Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Sügisest kevadesse" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Mehed suurest sõjast" Muusikafilm Režissöör
1979 "Oma kodu" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Sõdur lauluta pole sõdur" Muusikafilm Režissöör
1976 "Piiril" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Stsenarist
1974 "Reekviem" Muusikafilm Režissöör
1973 "Tuli öös " Mängufilm Režissöör
1973 "Tuli öös" Reklaamfilm Režissöör
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Romeo, Julia ja pimedus " Filmikroonika Režissöör
1970 "Nädalalõpp" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Katused ja korstnad" Muusikafilm Režissöör Kurat
1968 "Kuula käsku" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Pimedad aknad I seeria" Telemängufilm Konsultant
1967 "Vikerkaar" Muusikafilm Režissöör
1967 "Wartburg - 900" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1966 "Võlg" Telemängufilm Režissöör
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Režissöör
1965 "Laul, ava tiivad!" Dokumentaalfilm Režissöör
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Spioon

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm