Avaleht

Hans Roosipuu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Tiim" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
2001 "Karu süda " Mängufilm Autojuht
1999 "Tempo di valse" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
1999 "Tempo di valse. Film Indrek Pertelsonist" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Eesti Riigikaitse Akadeemia" Filmikroonika Režissöör
1997 "Jüriöö mälestusmärk" Filmikroonika Režissöör
1997 "Olümpiakomitee" Filmikroonika Režissöör
1997 "Tallinna puud" Filmikroonika Režissöör
1997 "Turvakodud" Filmikroonika Režissöör
1996 "Atlanta olümpialt tulek" Filmikroonika Režissöör
1996 "Imet püüdmas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1996 "Paraolümpialt tulek" Filmikroonika Režissöör
1996 "Presidendi valimised" Filmikroonika Režissöör
1996 "Suverull Otepääl" Filmikroonika Režissöör
1993 "Eesti partii" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1993 "Fotokelder" Filmikroonika Režissöör
1993 "Guinnessi rekord 100 km ujumises" Filmikroonika Režissöör
1993 "Malematš: Ehlvest ja Oll" Filmikroonika Režissöör
1993 "Politseinike väljaõpe" Filmikroonika Režissöör
1993 "Soomepoiste austamine Soome Vabariigi 75 aastapäeva puhul" Filmikroonika Režissöör
1990 "Eesti laskmissport. Meisterlaskur Kaarel Kübar" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaator
1990 "Vabadussõda ja meie" Filmikroonika Operaator
1989 "Balti riikide rahvaste folkloorist" Filmikroonika Operaator
1989 "Balti tee" Filmikroonika Operaator
1989 "Eesti NSV riigilipu mahavõtmine Pika Hermanni tornist" Filmikroonika Operaator
1989 "Erika Salumäe (kroonika)" Filmikroonika Operaator
1989 "Katkestatut jätkates" Filmikroonika Režissöör
1989 "Keeleseaduse vastuvõtmine Ülemnõukogus" Filmikroonika Operaator
1989 "Meie mees Lahtis. Allar Levandi MM-võistlustel" Filmikroonika Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm