Avaleht

Kaspar Kaljas

Kaspar Kaljas on sündinud 16 novembril 1981. Õppinud aastatel 1987-1988 Rapla I Keskkoolis, 1989-2001 Lasnamäe Üldgümnaasiumis ning 2002-2005 Tallinna Ülikooli kultuuriteaduskonnas audiovisuaalset meediat. Bakalaureuse kraad audiovisuaalse kunsti režii erialal.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Tegevprodutsent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Produtsent
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kaasprodutsent
Tootmisjuht
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Tootmisjuht Tehnik
2012 "Deemonid" Mängufilm Platsi administraator
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Tegevprodutsent
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Produtsent Korraldaja suvetuuril
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent Politseinik Tartu rahutustel
2010 "3,2,1 - ilus hüpe" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm