Avaleht

Mikk Metsniit

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Jahtides draakonit" Tudengifilm Operaator
2011 "Night, Street, Latern" Tudengifilm Operaator
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Valgustaja Doorman
2009 "Juur" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Positive Negative" Tudengifilm Operaator
2008 "Naasmine" Tudengifilm Valgustaja
2008 "Pimekohting" Tudengifilm Operaator
2008 "The Recipie for a Successful Program" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2008 "Unenägu" Tudengifilm Valgustaja
2007 "Banana split" Tudengifilm Poiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm