Avaleht

Allan Kress

Allan Kress

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal KGB töötaja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Jaan Raamot
2017 "Igitee " Mängufilm Valvur
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Olle
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal 2.timukas
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Ülar
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Raivo kaastööline
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Õhtujuht
2014 "Minetus" Tudengifilm Mr Braun
2014 "Noa" Tudengifilm Minister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm