Avaleht

Martin Liira

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Protsess" Tudengifilm Kohtuteener
2009 "Koolja" Tudengifilm Kirstukandja
2009 "Tort" Tudengifilm Poiss
2009 "Tudengimuusikal" Muusikafilm
Tudengifilm
Režissöör
Stsenarist
2008 "Kuldkala" Amatöörfilm Režissöör
Näitlejate valija
2005 "Vanameeste näppaja" Amatöörfilm Režissöör
Kostüümikunstnik
Näitlejate valija
Vanahärra
Mehe hääl

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm