Avaleht

Rudolf Allabert

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Vanamees
2006 "Teisel pool pidalitõbe" Dokumentaalfilm Diktor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal õpetaja hr Tooder
1994 "Tulivesi " Mängufilm IV piiritusekuningas
1991 "Surmatants " Mängufilm Lübecki raehärra
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Jakob Lusiksepp
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Meelise isa
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm A.Janson, sots
1985 "Bande " Mängufilm
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Direktor
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Hermani sõjasulane
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Talumees
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Andres
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Jüri Piir, Mahtjamäe talu peremees
1979 "Tuulte pesa reklaamrull" Reklaamfilm Jüri Piir
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Robert
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm "A"
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm
1975 "Indrek " Mängufilm Priimus
1974 "Punane viiul " Mängufilm
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Kivi
1972 "Verekivi " Mängufilm Kaspar
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Kivi
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Kivi
1971 "Metskapten " Mängufilm Lauri
1971 "Metskapten treiler" Reklaamfilm Lauri
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Tüürimees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm