Avaleht

Hans Ulman

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2019 "Mehed" Mängufilm Operaator
2019 "Paadunud optimist: režissöör Ove Mustingu portree" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Värvimääraja
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Operaator
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Operaator
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Operaator
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Arvutigraafik
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm