Avaleht

Pääru Oja

Pääru Oja

Näitleja Pääru Oja on sündinud 16. mail 1989. aastal Tallinnas näitleja Tõnu Oja pojana. Ta lõpetas 2012. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXV lennu (kursuse juhendaja Elmo Nüganen) ja on samast aastast Eesti Draamateatri näitleja. Lisaks rollidele teatris on ta mänginud alates 2010. aastast ka paljudes filmides ning telesarjades. 2018. aastal osales Oja PÖFFi filmitööstusürituse Industry@Tallinn & Baltic Event talendiprogrammis „Black Nights Stars“, mille eesmärk on anda Läänemere maade noortele näitlejatele vajalikke teadmisi ja kontakte, et nad saaksid alustada rahvusvahelist karjääri. Oja rahvusvaheliste tööde hulgas on osalemine Soome, Iirimaa ja Belgia telesarjas „Cold Courage“ ja Soome mängufilmis „Helene“. 2018. ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Baarmen
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Onu Kolja
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Andreas
2020 "O2 " Mängufilm Peeter Parik
2020 "Vaata, mis sa tegid" Tudengifilm Ingmar
2020 "Viimased" Mängufilm Rupi
2019 "Külaline" Tudengifilm Paul
2019 "Laul koerast" Tudengifilm Teksti lugeja
2018 "Hölma all" Mängufilm Ott
2018 "Lõks" Teleseriaal Alex

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm