Avaleht

Kristin Kalamees

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Buratino" Mängufilm Stsenarist
2008 "Taarka " Mängufilm Klapp
2007 "Georg " Mängufilm Režissööri assistent
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Klapp
2005 "Limbo" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Sattusid hoogu, Hugo" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Toitlustaja (kokk)
2004 "Elu algab neljakümneselt" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm