Avaleht

Kaidor Kahar

Kaidor Kahar on sündinud 28. jaanuaril 1980.aastal Paides, lõpetanud Peetri Põhikooli 1995, Viljandi Maagümnaasiumi 1998 ja Tallinna Pedagooikaülikooli telerežii erialal 2002.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Vaba maa" Tudengifilm
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Koletar
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Puutepunkti saatejuht
2008 "Maailmaparandaja" Tudengifilm Režissöör
2002 "Saami tsükkel" Tudengifilm Režissöör
Produtsent
2001 "Maailma kõige debiilsemad kutid" Tudengifilm Režissöör
2001 "Varastati rõngasrist" Tudengifilm Režissöör
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Elektrik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm