Avaleht

Volli Käro

Volli Käro

Näitleja Volli (Vladimir) Käro on sündinud 13. detsembril 1940. aastal Kirovi oblastis Oparinos. Ta lõpetas 1960. aastal Väike-Maarja Keskkooli. Töötas 1960–1965 Väike-Maarja kultuurimaja kunstilise juhina ja 1965–2010 Rakvere Teatris näitlejana. Mänginud ka telelavastustes (nt „Ametialased suhted”, 1981) ja filmides („See kadunud tee”, 1991, Tallinnfilm; „Seenelkäik”, 2012, Allfilm; „Portugal“, 2018, Allfilm) ning telesarjas „Pank” (2018, Eesti Rahvusringhääling).

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Juulius
2018 "Pank " Teleseriaal Hamilton
2018 "Portugal " Mängufilm Isa
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Karl
2011 "Ülevaade psühhoanalüütilisest teraapiast" Tudengifilm Arst
2010 "Protsess" Tudengifilm Advokaat
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Juhan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm