Avaleht

Margus Tabor

Avaleht

Margus Tabor

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kapten Anti-Dieet Mees" Mängufilm
Tudengifilm
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Harald (hääl)
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Herman
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Matilda/Tilda (hääl)
2017 "Lotte lood" Teleseriaal rännukoer Klaus
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm (hääl)
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Tauno Mänd
2012 "Allveelennud" Mängufilm hääled
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Tauno Mänd
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Rännukoer Klaus (hääl)
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm 1. taksojuht
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2009 "Krantsid" Tudengifilm Mees rongijaamas
2007 "Must lagi" Animafilm Luule lugeja
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Heiti
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Klaus (hääl)
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal kehalise kasvatuse õpetaja Endel Hakkaja
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Kirp-koer; Isa (hääl)
1989 "Mardipäev " Mängufilm Margus
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Evald
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Hermani sõjasulane
1983 "Lurich " Mängufilm Lihunikusell

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm