Avaleht

Helene Vannari

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sipsik " Animafilm Vanaema (hääl)
2019 "EnsV" Teleseriaal Aino Kessner
2017 "Lotte lood" Teleseriaal karuema Urve
2013 "Kertu" Mängufilm Helga
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Imbi Meeker
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Koristaja
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Mai
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Imbi Meeker
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Helju (Arturi ämm)
2010 "ENSV" Teleseriaal Aino Kessner
2009 "Krantsid" Tudengifilm Mihkli ema
2007 "Georg " Mängufilm Teatri grimeerija
2006 "Meeletu " Mängufilm Leida
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Nadežda Krupskaja
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Reisija
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Maria
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Juula
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Selma
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal
1990 "Sügis " Mängufilm Linda
1989 "Regina " Mängufilm Kooliõpetaja
1988 "Vernanda" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm