Avaleht

Kaidi Kaasik

Kaidi Kaasik on sündinud 19. aprillil 1982. aastal. Ta lõpetas 2000. aastal Haljala Gümnaasiumi, õppis 2000–2004 Eesti Kunstiakadeemias ning alates 2007. aastast Balti Filmi-ja Meediakoolis teleproduktsiooni ja dokumentaalfilmi erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Pensipäev" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2016 "Viimane lend" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2014 "Kahe maailma vahel" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Kujundaja
Graafiline disainer
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kujundaja
2011 "Kuku: Mina jään ellu" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "Helene elukool" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Toimetaja
2009 "Koguja" Tudengifilm Helioperaator
Režissööri assistent
2009 "Tõuteadur" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm