Avaleht

Kristo Jürmann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2021 "Eesti matus" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Võttekohtade koordinaator Piirivalvur
2020 "Kerberos" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
Tegevprodutsent
2018 "Pank " Teleseriaal Võttekohtade koordinaator
2016 "Bodom" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Mausoleum" Mängufilm Tootmisjuht
Rekvisiitor
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Produtsent Mait
2015 "Liblikmees" Mängufilm Produtsent
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Eriefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm