Avaleht

Kristo Jürmann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Võttekohtade koordinaator
2016 "Bodom" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Mausoleum" Mängufilm Tootmisjuht
Rekvisiitor
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Produtsent Mait
2015 "Liblikmees" Mängufilm Produtsent
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Eriefektid
2013 "Sireenid" Tudengifilm Produtsendi assistent
2013 "Tsoon" Tudengifilm Produtsent
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Tootmisassistent
2012 "Kitsas on" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm