Avaleht

Märten Vaher

Monteerija ja režissöör Märten Vaher on sündinud 18. juunil 1982. 1997 lõpetas Aruküla põhikooli, 2000 Tallinna Reaalkooli ja 2004 Tallinna Pedagoogikaülikooli audiovisuaalkunsti erialal. Alates 2003 töötab Eesti Televisioonis režissöörina.

Täiendamisel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Ajakapslid" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Tagasi Kadriorus" Dokumentaalfilm Režissöör
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Monteerija
2016 "Gorillamajandus" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Kooselu Sri Lanka moodi" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2016 "Sädemete jõed" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Südametunnistus mobiiltelefonis" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Graafiline disainer

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm