Avaleht

Tauno Sirel

Tauno Sirel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Leonhard Lapin. Protsess" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Mis teed, Gruusia?" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Reetur" Teleseriaal Operaator
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Värvimääraja
2017 "Heldur " Dokumentaalfilm Värvimääraja
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Operaator
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Värvimääraja
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm