Avaleht

Margus Malm

Operaator Margus Malm on sündinud 1. oktoobril 1969. Hariduse saanud Tartu 5. Keskkoolis, seejärel õppinud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas. Koolitanud end TV-alal Ostankinos (Moskva) ja Bornholmis (Taanis) ning osalenud ärijuhtimise, müügi ja avalike suhete kursustel Tallinna Tehnikaülikoolis ja Tartu Ülikoolis. Olnud mitmete telesarjade operaator ja produtsent.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Kellapid" Teleseriaal Operaator
2016 "Myanmar - tarkuse tuulajad" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Operaator
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Kummikaru" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm