Avaleht

Toomas Jürgens

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Teaduspõhine toode" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1999 "Kodukoht Kullamaa " Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Legend päikesest" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Sõber või vaenlane? " Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm