Avaleht

Kärt Kross

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Günekoloog 1
2017 "Merivälja" Teleseriaal Ülle
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Evelin, Viviani ülemus
2012 "Üksik saar" Mängufilm episoodiline roll
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Marko Tutt
sekretär Põrje
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal dispetšer Margit
1997 "Waba Riik" Teleseriaal Laura Siil
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Sirje
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Tütar
1991 "Ankur " Mängufilm Iris

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm